Startside
Indtroduktion
Hvad vi tror
Tidsskrift
Nyhedsbrev
Historie
Musik
Billeder
Ordliste
Boghandel
I Norden
Kontakt
Kalender
Linker

ET VAISHNAVA-SAMFUND I NORDEN
Shri Chaitanya Saraswat Math blev for første gang opsøgt af skandinavier i begyndelsen af 1980. Dengang modtog en gruppe svenskere belæring fra Shrila Shridhara Maharaj, for senere at blive hans discipler. Senere oversatte og udgav de en af hans bøger og nogle af hans tekster om vaishnavismen til svensk.

Femten år senere er der en lille men voksende gruppe følgere af Shrila Shridhara Maharaja og Shrila Govinda Maharaja i både Sverige, Danmark og Norge. Vi, som udgør Shri Chaitanya Saraswat fællesskabet i Norden, er en løst sammensat gruppe med forskellig alder, køn og baggrund.

Vores aktiviteter er centreret om møde og foredragsvirksomhed, oversættelse og udgivelse af vaishnavistisk litteratur, bl.a. Tidsskrift for gaudiya-vaishnavisme. Flere af dem, som er tilknyttet fællesskabet, tar desuden til udlandet for at møde vores åndelige læremester Shrila Govinda Maharaja og hans gudebrødre, discipler og venner.

Er du interesseret i at få mere at vide om Shri Chaitanya Saraswat fællesskabets aktiviteter, vores tro og vores åndelige praksis, tilgængelig litteratur og lignende, er du hjærteligt velkommen til at kontakte os.


 
Hare Krishna Hare Krishna Krishna Krishna Hare Hare
Hare Rama Hare Rama Rama Rama Hare Hare

Hare Krishna-samfundet Shri Chaitanya Saraswat Math
Online siden 1997 - http://dansk.scsmath.org